
mgr Jagoda Dąbrowska
dietetyczka, biotechnolog medyczny ze specj. w immunologii
Profil zawodowy
Doświadczenie
Posiadam 25-letnie doświadczenie w gotowaniu, 15-letnie w poznawaniu ciała człowieka i 10-letnie w śpiewie. Od 2010 roku prowadziłam warsztaty kulinarne dla dzieci, dorosłych, wykłady, spotkania m.in. w ramach programu „Szkoła na Widelcu”. Współpracowałam z fundacjami, szkołami ucząc jak gotować zdrowiej. Od 2018 roku prowadzę swój gabinet w Łodzi. Dzięki swojemu osobistemu doświadczeniu w zwalczaniu chorób przewlekłych, autoimmunologicznych, a także terapii Gestalt podchodzę do terapii indywidualnie i holistycznie. Prywatnie dwójka dzieci nauczyła mnie od nowa podejścia do swojego ciała, do swoich potrzeb i sposobów ich wyrażania w ciele.
Zainteresowania: techniki relaksacyjne i medytacja, uprawa ziół, biologia komórkowa, gotowanie według pięciu przemian.